بهترین سماور گازی

امروزه چای در بین مردم از جایگاه خاصی برخوردار است .از چای در مهمانی ها و مجالس مختلف استفاده می شود، به همین علت نحوه درست کردن و وسیله مورد استفاده برای درست کردن آن از اهمیت زیادی برخوردار می باشد که در این مطلب انواع مختلف سماور ،را به شما معرفی خواهم کرد

 

مراحل ساخت سماور گازی به روش سنتی

برای تولید سماور به یک ورق ۸ یا ۶ برنج نیاز است از آن ورق پایه ، بدنه و درب سماور ساخته می شودپس از تهیه ورق قالبی از بدنه روی ورق می گذارند و با وسیله ای اثر گذار دور قالب را خط می کشند و با قیچی مخصوص دور خط ها را می چینند سپس لبه های بدنه را با لحیم مس به یکدیگر متصل می کنند تا به مخروطی سر و ته باز تبدیل گردد .

سپس به قسمت خمکاری می رود تا فرم اصلی سماور را به خود بگیرد در این قسمت مدل بدنه را به دستگاه می بندند ، بدنه سماور را روغن کاری می کنند ( تا عمل خمکاری آسان و بی صدا انجام شود ) و روی مدل قرار می دهند تا خمکاری شروع شود بعد از آن بوسیله میل گرد کن لبه های پایین و بالای بدنه را گرد می کنند تا دست را زخم نکند .

سپس تنه سماور را به جهت محکم شدن و از بین رفتن روغنهای مرحله خمکاری ، سرخ می کنند و بعد از آن فرورفتگی های مراحل مختلف را با چکش صاف کرده .

بعد از آماده شدن تنه ، لوله چراغ سماور را با لحیم مس و نشادر در وسط تنه جوش می دهیم سپس تنه سماور را در زیر پرس مارک زنی و سوراخ زنی می کنند تا جای دسته و شیر سماور سوراخ شود پس از آن باید مجددا تنه را صافکاری کرد آنگاه به آبکاری برد تا آب کرم زده شود و رنگی استیلی به خود بگیرد .

در ساخت دری و چراغ سماور از همان روش ساخت تنه استفاده می گردد .

اشتراک مطالب در: