توستر رومانزو

کیک بدون لبنیات در توستر رومانزو

پخت کیک بدون لبنیات در توستر رومانزو

کریزی کیک (کیک بدون لبنیات) درست شده توی توستر خوب رومانزو درست کردم که از پیج زیر میتونید تهیه کنید

@norsha_ir

مواد لازم
یک و یک دوم پ یا ۱۹۰ گرم ارد
یک دوم پ یا ۱۰۰ گرم شکر
یک چهارم پ یا ۳۰ گرم پودر کاکایو که شیرین نباشه
یک قاشق چای خوری جوش شیرین
یک دوم ق چایخوری نمک
۵ قاشق غذا خوری یا ۷۰ گرم روغن کانولا یا روغن مایع
یک قاشق غذا خوری سرکه سفید
یک ق چای خوری عصاره ی وانیل
یک پیمانه اب جوش

طرز تهیه
در یک کاسه ارد ،پودر کاکایو،جوش شیرین و نمک رو الک کنید
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید (توستر ۱۶۰ درجه )در یک ظرف مخلوط ارد و شکر رو بریزید و هم بزنید تا ترکیب بشن .روغن،وانیل،سرکه و اب جوش رو اضافه کنید مجدد هم بزنید تا کاملا ترکیب بشن بعد بریزید توی قالب و با لیسک سطح کیک رو صاف کنید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فر بذارید وقتی پخت از فر خارج کنید و بذارید کاملا خنک شه بعد از قالب خارج کنید .
روش رو با شکلات ذوب شده یا گاناش میتونید تزئین کنید اما گاناش جز لبنیاته چون خامه داره حواستون باشه .
گاناش👇
خامه رو روی حرارت بذارید و وقتی از لبه شروع به جوشیدن کرد روی شکلات های خرد شده بریزید یک دقیقه بذارید بمونه بعد با هم ترکیب کنید تا جایی که کاملا یکدست بشه بذارید گاناش خنک شه در اخر روی کیک بریزید (اگر می خواید به گاناش فرم بدید باید زمان بیشتری برای خنک شدن بهش بدید که سفت تر شه اگرم می خواید مثل من می تونید وقتی روونه بریزید که سطح کیک رو کامل بپوشونه)
این کیک نکته ی خاصی نداره فقط اینکه چون بدون تخم مرغه پفش طبیعتا کمتره و اینکه اگه قالب کمربندیتون جوریه که ممکنه مواد از زیرش بریزه بیرون دورشو فویل بکشد .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *