توستر رومانزو

کیک زبرا در آون توستر رومانزو

آون توستر رومانزو

کیک زبرا در آون توستر رومانزو

 

مواد لازم:
ارد سفید قنادی:۲ و نیم پیمانه
تخم مرغ:۳ عدد
وانیل:یک سوم ق چ
پودر کاکائو تیره:۲ ق غ
بکینگ پودر:۲ ق مرباخوری
روغن مایع:۱ پیمانه
شیر:۱ پیمانه
شکر: ۱ و نیم پیمانه
نکات مهم :
همه ی مواد یخچالی از یک ساعت قبل خارج از یخچال و در محیط اشپزخانه بماند تا با دمای محیط همدما شود.
فر حتما از قبل گرم شود.
دمای فر برقی و توستر ۱۶۰ درجه به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه.
حتما کف قالب کاغذ روغنی بزارید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *