توستر رومانزو

شیرینی نارگیلی در توستر رومانزو

آون توستر رومانزو

شیرینی نارگیلی در توستر رومانزو

مواد لازم :
پودر نارگیل«حتما چرب و تازه باشه»: ۲۰۰ گرم(۲ پیمانه سرخالی)
شکر:: ۳۰۰ گرم(۱/۵ پیمانه)
روغن مایع:۹۰ گرم(کمتر از نصف پیمانه)
سفیده تخم مرغ:۱۵۰ گرم«حدود ۵ عدد»
وانیل:یک هشتم قاشق چایخوری
ابلیمو«حتما تازه باشه»:۱ قاشق چایخوری
منظور از پیمانه همون لیوان دسته دار فرانسوی هستش.
نکات مهم:
حتما پودر نارگیل و شکر باید با اسیاب یا مخلوط کن له بشه.
وقتی مواد و روی بخار کتری میزارید مدام هم بزنید تا سفیده بسته نشه و مواد کاملا یکدست بشه تا جایی که وقتی با مواد و بین دو انگشت لمس کردید زبری شکر رو احساس نکنید.
اگر قیف ندارید با دست چرب مواد رو گلوله کنید و روی سینی کنار هم بزارید،
حتما داخل سینی کاغذ روغنی بندازید.
اگر مواد شل بود کمی پودر نارگیل در اخر بهش اضافه کنید و اگر زیادی سفت بود یک عدد سفیدهذی تخم مرغ.

اگر روی شیربنی طلایی نشد چند ثانیه گریل فرتون و روشن کنید تا روش طلایی شه.
بعد از پایان پخت ۳ دقیقه شیرینیهارو داخل فر درباز بزارید بعد از فر خارج کنید
بعد از پخت تا ۱۵ دقیقه به شیرینیها دست نزنید،تا کاملا خنک بشه بعد از کاغذ جداش کنید.
دوتا سه روز داخل ظرفی که دربش کاملا بسته میشه بزارید،هیچ هوایی داخلش نره،چون زود خشک میشه.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *